Limba română, întrebare adresată de rayanteodorescu, 8 ani în urmă

realizeaza in minum 15 randuri o compunere in care sa relatezi o intamplare petrecuta intr un oras cu o isrorie captivanta​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rebecapopa233
0

Ca in fiecare sfârșit de săptămână, părinții mei organizează o plimbare cu familia. De această dată au hotărât să mergem în orașul Sibiu deoarece, au spus ei, are o istorie captivantă. La început nu eram prea fericit dar în cele din urmă am acceptat.

După aproximativ 2 ore am ajuns, familia mea era foarte fericită, însă eu nu. Au propus să ne urcăm în turnul cu ceas din centrul orașului. Categoric am acceptat. Am urcat, si am urcat, și am tot urcat până când am ajuns într-un loc care cel putin pe mine mă fașcina maxim. Acolo, era ilustrată decapitarea în evul mediu. Eram foarte neastâmpărat si din greseala am daramat o statuie. oamenii care aveau grijă de turn, cum au auzit bubuitura au si venit să vadă ce s-a întâmplat. mama cu tata erau foarte panicati, eu eram speriat iar oamenii respectivi supărați. ei mi au spus că trebuie să plătesc reparațiile sau mă vor duce la secție. mama a spus că nu are destui bani pentru a plăti. Până la urmă m-au dus la secție și au ajuns la comun acord că voi face muncă in folosul comunității. Prima dată nu am înțeles ce au vrut să spună dar mi-a explicat tata. Eu am fost foarte supărat când am auzit una că această dar nu mai aveam ce face, faptă era deja consumată, așa că, cât timp familia mea se bucură de vacanță eu am stat toată ziua să mătur străzi.

De atunci nu am mai făcut niciodată una că aceasta.

Alte întrebări interesante