Limba română, întrebare adresată de vanesa101, 9 ani în urmă

Realizează în scris. O întâmplare trăită, care a avut un final fericit.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioanaidk1
131
Intr.o zii eu si familia am mers intr.o excursie la munte.
Torul a inceput prost.Am plecat de acasa cu intarziere fiindca ne.am trezit tarziu.Pe drum am intamplinat probleme.Roata masinii sa stricat.Intr.un final ajungem la muntele Mic unde trebuia sa ajungem,dar a inceput sa ploua.Sprea seara am plecat cu fratele meu sa exploram zona.Am ajuns la o pestera.Am intrat in ea si ne.am ratacit.Eu am ramas fara baterie la telefon.Fratele meu a plecat putin mai in fata fiindca mie imi era frica.Am observat ca nu mai vine.M.am ratacit in pestera.
Intr.un final il gasesc si pornim spre iesire.In drumul nostru spre iesire gasim niste bijuterii.
Răspuns de Yolkinis
62
Eu și familia mea trebuia sa mergem la munte. Am ajuns la timp in gara insa unchiul si matusa noasatra (cei care aveau biletele) au intarziat . Din pacate am ratat trenul. A trebuit sa s ne urcam in trenul de la ora 16:00 care nici nu mai avea locuri disponibile . Din fericire doi domni draguti ne-au lasat sa stam și faceam cu rândul. După cinci ore am ajuns . Ne -am dus la. pensiunea unde eram cazati . Ea se numea ,,Valea Alba" dastinatia Bușteni.
A doua zi vroiam sa mergem cu telecabina dar avea cateva defectiuni. În schimb am mers la Cascada Urlatoarea. A fost un drum obositor.
A treia zi am încercat iar telecabina și a mers . A fost un peisaj minunat!
În a patra zi am viziatat castelele ,,Peleș" și ,,Pelișor". Au o minunata istorie și sunt foarte vechi!
În penultima zi am vizitat castelul ,Cantacuzino" . Era un castel frumușel dar din pacate nu mai avea mobila din cauza președintelui nostru Nicolae Ceaușescu.
In ultima zi toti eram tristi ca trebuia sa pleca. Am ajuns cu bine acasa!
- Ce saptamana frumoasa am petrecut la munte!
Alte întrebări interesante