Limba română, întrebare adresată de edoelric, 9 ani în urmă

Realizează, intr-o compunere de 10 rânduri, portretul unei persoane publice din România, pe care colegii tai trebuie sa o recunoască după informațiile din compunerea ta. Nu-i dezvalui numele!
Nu prea sunt eu cu compunerile, cer ajutor ;)


meyoung: la cine te-ai gandit?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de meyoung
9
O vedem aproape in fiecare seara la televizor, prezentandu-ne ultimile stiri. Este o femeie tanara, frumoasa, cu parul lung, bogat, saten inchis si ondulat. Are un zambet misterios si niste ochi extraordinari de frumosi. Multi au spus despre ea ca ar fi de o frumusete perfecta, insa din ce am observat a ramas acelasi om fara sa aiba ifose sau pretentii de mare vedeta. Din pacate, de scurta vreme a divortat, dar isi creste in continuare frumos, singura, cei doi copii: o fata si un baiat. Este mereu implicata in proiecte de caritate, ajutand persoane cu diverse si grave probleme. Este o persoana modesta, care cu toate ca ar avea cu ce sa se laude, nu o face, sau ii lasa pe ceilalti sa-i aprecieze calitatile. Este o persoana deosebita si un jurnalist foarte bun, un model chiar.

(Andreea Berecleanu de la stirile Antena 1)

edoelric: Ms dar nu e chiar ce așteptăm.
meyoung: dar ce voiai?
edoelric: Voiam o persoana publica dar nu ma refeream la o prezentatoare de știri de la antena 1, ma gândeam la un politician sau ceva ;) if you know what i mean
Alte întrebări interesante