Ed. tehnologică, întrebare adresată de andreea072, 9 ani în urmă

realizeaza o comparatie intre localitatile urbane si cele rurale din punctul de vedere al numarului de locuitori,activitatilor specifice si cladirilor pentru locuit.va rooog!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antonya2
3
Localitatile urbane sunt mult mai populate, spre deosebire de localitatile rurale, cele rurale avand ca numar maxim de locuitori 5000 de locuitori, spre deosebire de cele urbane care au pe putin 10000 de lociuitori.
Localitatile urbane sunt mai dezvoltate din punct de vedere economic, avand fabrici si mai multe locuri de munca, spre deosbire de localitatile rurale care nu sunt detinatoare de fabrici si centre comerciale.
Localitatile urbane sufera de supraaglomerarea mediului, spre deosebire de localitile rurale care sunt mai putin aglomerate.
In localitatile urbane oamenii au mai multe acivitati, si locuri precum si centre comerciale, spre deosebire de localitatile rurale unde oamenii nu dispun de centre comerciale, pentru. face cumparturi. c
Cu toate acestea, in opinia mea viata la tara, sau in localitatile rurale este mai curata, beneficiind de nesupraglomerarea locului.

antonya2: cu placere
antonya2: nu a fost prea greu
Alte întrebări interesante