Limba română, întrebare adresată de Kitykaty, 9 ani în urmă

Realizeaza o compunere argumentativa de 15-20 randuri cu titlul " Ce inseamna educatia pentru un adolescent din Romania" putin ajutor va rog..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Nicolica
2
Un adolescent trebuie sa se comporte frumos si sa nu vorbeasca urit.
 El trebuie sa fie exemplu pentru ceilalti adolescenti si copii.Deasemenea, ei trebuie sa aiba un atasament serios fata de disciplinele scolare si sa nu se  faca de rusine.Insa , trebuie sa fie si prietenosi cu cei din jur.Sa nu fie egoisti, lacomi, obraznici, nepasatori, zgirciti, neobrazati si rai la suflet. Adolescentii trebuie sa stie ce inseamna stima, respectul, blindetea si responsabilitatea. Insa, cu parere de rau,adolescentii din ziua de azi vorbesc urit , nu respecta pe nimeni,sint iresponsabili si nu se comporta asa cum ar trebui.Lor le pasa doar de muzica, caculatoare , televizoare,filme,telefoane, jocuri de calculator si de alte tehnologii. Bine-nteles ca nu toti adolescentii sint as de nepasatori.Unii dintre ei sint foarte destepti si civilizati.Un adolescent trebuie educat cu mult calm si cu rabdare.Invatindu-l ce e bine si ce e rau el va fi foarte cuminte.
Adolescentii sint foarte curiosi si nerabdatori sa afle lucruri noi insa astfel ei pot uita cunostintele dobindite pina acum.Dar, daca se concentreaza ei pe toate lucrurile, devin intelepti si renumiti.

Kitykaty: Multumesc pentru ajutor
Nicolica: Cu mare placere
Alte întrebări interesante