Limba română, întrebare adresată de deliageorgiana179, 8 ani în urmă

realizează o compunere cu numerale despre ce ai primit tu de Crăciun
Va rog cât mai repede dau coroana!! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vio816
1

RASPUNS:

Era noapta ajunului. Mama pregatea bucatele,iar tata impodbea bradul.Eram foarte curioasa ce cadouri voi primi de Craciun.Venise seara.Cei doi imi spuneau ca este putin cam tarziu si trebuie sa ma pun la somn dar nu prea puteam sa dorm,si am ales sa.i scriu o scrisoare Mosului.Dimineata m.am trezit si direct la brad m.am dus.Bradul era plin de cadouri pentru fiecare.Eu am primit 2 casti, 5 ciocolati,si o perna. Acest craciun a fost superb.


deliageorgiana179: mulțumesc
vio816: cpl! trebuia sa fie mai mare?
deliageorgiana179: puțin dar e bine și asa
vio816: vr sa o refac?
deliageorgiana179: doar dacă vrei
Răspuns de ilincamt
1
Craciunul pentru mine înseamnă ca toată familia sa se adune impreuna. Părinții mei, 2 oameni, bunicii mei, 4 oameni, Mătușa, unchiul și copiii lor, 4 oameni și eu cu sora mea încă 2.
2 plus 4 plus 4 plus 2 este egal cu 12 oameni.
Anul acesta mi am dorit foarte mult sa primesc o numărătoare pentru școala, deoarece îmi place foarte multe matematica. Pe primul rând erau 10 bile colorate, pe al doilea tot zece bile, dar negre și pe al treilea 15 bile albe. Pe lângă aceasta am mai primit și un stilou culoarea albastru, 2 ursuleți de plus, 3 cutii de ciocolata, deoarece am auzit ca dulcele ajuta sa te concentrezi mai bine, și 4 caiete roz de matematica.
Îmi place foarte mult matematica si ma bucur enorm ca anul aceasta am primit exact ce mi am dorit. Dacă știi ce vrei, Primești!
Alte întrebări interesante