Biologie, întrebare adresată de lupumari3, 8 ani în urmă

Realizează o compunere cu titlul Importanța grădinii în care să dați exemple de specii de plante cultivate de om (exemple de plante de la care oameni folosesc în alimentație frunzele rădăcina fructele semințele)și apoi de animale care se întâlnesc în acest tip de ecosistem.
Vă rog repede dau coroana si URGENT

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariachelariu10
3

Grădina

I. Grădina este foarte importanta din multe puncte de vedere , de exemplu ne asigura mediul de viata , cu ajutorul ei ne procuram hrana. Cu unele ne putem procura hainele din bumbac , totusi, bumbacul creste numai in unele parti ale lumii. Cat despre mancare ...... Mancare noastra este formată în mare parte din legume. Cele mai consumate legume sunt : roșiile din care se consuma fructul , salata din care se consuma fruza , morcovul din care se consuma radacina si castravete din care se consuma fructul. Dar, si animale consuma legume . Animalele care consuma legume : iepurii mananca morcovi si salata , porcii mananca cartofi , găinile care mananca grauntele din porumb.

In concluzie viata pe pământ nu ar exista fara grădini.

Sper sa te ajut!!!


lupumari3: Multumesc
lupumari3: chiar avem nevoie de acest răspuns
lupumari3: Ms mult
mariachelariu10: pentru nimic
mariachelariu10: dacă mai ai nevoie de compuneri scriele si eu o sa le fac
mariachelariu10: Oricum eu sunt mulțumită pentru ca ma pregătesc sa merg la cel mai bun liceu de la mine din oraș și ma ajuta
mariachelariu10: paaa
lupumari3: cu plăcere
lupumari3: paaa
Alte întrebări interesante