Limba română, întrebare adresată de ingrijitoarul, 9 ani în urmă

Realizeaza o compunere cu titlul '' In livada '' .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Iliuta2015
8
Intr-o zi de toamna, profesorii ne-au anuntat ca pe data de 27 septembrie se va organiza o excursie intr-un sat din apropriere, mai exact intr-o livada. Noi am fost foarte bucurosi cand am auzit vestea. Ne-am pregatit pentru excursie, am luat si aparatele foto pentru a captura imagini cu acea livada.
 Am ajuns acolo si cel care se ingrija de acea livada ne-a spus ca daca vrem sa luam fructa sa mancam, avem voie. In livada eram meri, peri, gutui, etc. Erau foarte multi pomi fructiferi care ne incantau privirile. Cand am ajuns acasa le-am povestit si parintilor de cele intamplate.

ingrijitoarul: SA FIE MAI LUNGA , DAR MULTUMESC
Răspuns de GUGULOI
5
                                         In livada 
     A sosit toamna , copacii zici ca sunt  mici curcubee , copii incep scoala iar pasarile calatoare se pregatesc de drum .
    Eu si cei doi frati mai mari ai mei , ii ajutam in fiecare an pe parintii nostri sa culeaga miile de mere din copaci . Este si greu , dar noi ne mai jhucam si in frunzele care cad din copaci . La noi in familie , eu aduc cosurile si i le dau tatei si fratelui meu cel mai mare , Alin , cad au umplut cosurile ei le dau mamei si fratelui meu mijlociu , David . Facem totul impreuna si in fiecare an treaba a mers ca pe roate si nu ne-am certat . La sfarsit , trebuie sa adunam covorul de frunze de pe jos , iar noi impartim treaba . Mama si Alin matura o parte , eu si David cealalta parte , iar tata ia toate cosulrile si duce merele la curatat .
    Livada este magica pentru ca are culori sublime si ne uneste de fiecare data !!!
                          Sper ca te-am ajutat !!! Noroc !!!!!!! 
Alte întrebări interesante