Limba română, întrebare adresată de teodora200812, 8 ani în urmă

Realizează o compunere cu titlul ,, O aventură de neuitat " , în care să folosești cuvintele date:iau ghiozdanul, i-au alergat, i-au prins, i-au speriat, i-au salvat, i-au mulțumit, i-au liniștit.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de laura6876
93
Este o zi frumosa de vara . Laura si Ionut iau ghiozdanul pentru a merge sa exploreze padurea . De odata i-au fugarit o vulpe , acestia alergara pana scapara de vulpe. Laura si Ionut erau sa cada dar i-au prins Maria si Darius .Prima oara i-au speriat ,dar i-au salvat. Cei doi i-au multumit , dar m-ai erau speriati si i-au limistit.

laura6876: sper ca tea ajutat
laura6876: sunt incepatoare
teodora200812: și eu abia mi-am activat aplicația și profilul multumesc mult pt raspuns
laura6876: cu placere sper sa te mai ajut
Răspuns de bosslatot
34
Era o zi de vara. Eu imi iau ghiozdanul si pornesc catre bunici. Pe drum ma intalnesc cu Andrei. El spune va vine cu mine. Pe drum vedem niste copii cu niste caini dupa ei. I-au alergat pana langa colț dar nu i-au prins. Noi ne-am dat seama ca erau Cosmin si Paul cei care i-au salvat pe doi copii din fața unui alt caine. Paul si Comin vin spre noi dar caini ii vad iarăși, dam cu pietre dupa caini si ei doi i-au multumit lui Andrei. Noi am adus pe parinti lor care i-au linistit si noi i-am salvat. Nu o sa uit niciodată aceasta întâmplare!! Sper ca te-am ajutat :* Pwp

bosslatot: Coronita?
Alte întrebări interesante