Limba română, întrebare adresată de gabrielvladimirescu, 8 ani în urmă

realizează o compunere cu titlul o zi haslie din viața mea

dau coroană​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaeladragomir68
1

Răspuns:

o zi hazlie din viata mea

intr-o zi de vara eu și prietena mea Maria ne-am dus la piscina deoarece ne plictiseam și voiam sa facem ceva când am ajuns acolo eu și Maria ne-am cumpărat un suc și câte o pizza când am ieșit din restaurant Maria s-a împiedicat și a căzut cu fata în pizza pe fata ei era numai ketchup am mers sa se spele pe fata și am plecat spre piscina .


gabrielvladimirescu: sunt pe telefon așa că va dura cât va să-ți dau coroana.
gabrielvladimirescu: apropo mulțumesc pentru răspuns
Răspuns de userr1234
0
O zi hazlie din viața mea

Cum as putea uita vreodată acea zi? Atmosfera, calda de toamna, frunzele rosiatice, parfumul naturii îmbătrânite. Imi amintesc si acum, ajunsesem la zoo alături de familia mea.

A fost impresionant, zebre, lei, tigri și nu numai. Fiecare era frumos in felul său. Peste tot erau copii, entuziasmul curgându-le prin vene. Am mers ce am mers, dar a fost inevitabil ca oboseala sa nu apăra. Astfel, mama și cu mine ne-am așezat pe o banca. Imi oferă o banana, iar eu o iau. Brusc, simt niște degete atingandu-mi umărul. Ma întorc indignat/indignata și privesc: nimeni. Fara sa realizez, fructul din mâna mea dispare. Cum s-a putut întâmpla asa ceva? Curios/curioasa, mai pun o banana pe banca și ma îndepărtez, ascunzându-ma după un copac. Inimaginabil! O maimuțică a venit și a început sa mănânce. Relaxata, se așeza pe burtica savurându-și prada.

A fost amuzant, toți oamenii râdeau uitându-se la viețuitoarea poznașă. De atunci, m-am învățat sa am mai multă grija in jurul hoților cățărători.

userr1234: *apară
Alte întrebări interesante