Limba română, întrebare adresată de alexandrulucaci10, 8 ani în urmă

Realizează o compunere de 10 15 rânduri cu titlul La zoo în care să îți imaginezi o discuție cu o viețuitoare urgent vă rog mult de tot urgenttt !!!!!!​


alexandrulucaci10: urgent vă rogggg

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stelutlacatusui
1

Explicație:

LA ZOO

Clasa mea a decis să mergem în excursie la gradina zoologică.

Când am ajuns acolo, eu cu prietenul meu Andrei an decis să mergem la lei și la girafe Andrei a luat-o într-o parte și eu în altă parte. Am dat de un leu vorbitor care mi-a spus cum a fost viața lui în junglă și ce făcea că sa supraviețuieasca prietena lui,girafa a spus că gâtul ei este prea lung și poate ajunge la copaci și se poate hrăni foarte ușor.

Mi-a plăcut foarte mult la zoo

sper că te am ajutat


alexandrulucaci10: e prea scurta
Răspuns de bogdanelbogdanel2009
2

Răspuns:

Astăzi , 14 Octombrie ora 15:00.. Merg cu prietena mea Andrea pe aleea de la zoo. Mergem mai intai sa vedem leii si tigrii pentru ca acestia sunt favoritii nostri . Ajungem la lei . Ne facem poze cu ei , iar cand dam sa plecam auzim niste zgomote ciudate .. se pare ca acestia vorbeau intre ei .. Ne apropiem mai mult de ei si auzim: -Nu mai suport sa stau aici .. e un chin . -Vreau inapoi in jungla , alaturi de familia noastră .. -Si mâncarea asta nu e proaspătă , vreau sa vanam cum făceam pe vremuri . -De ce ne-au luat oamenii ăstia ?! Si de ce toti se uita la noi ? -Nu stiu.. e foarte straniu .. -Nu o sa mai rezistăm mult in chinul acesta. -Hai fratiorul meu , sa stam sa lenevim si sa asteptam sa treaca ziua aceasta ca sa avem liniste . -Rwarrrr.. Am rămas uimită . Animalele pot vorbi ? Cum este posibil ? Saracele animale, trebuie sa le ajutăm ! asa ca eu si ana am incercat sa vorbim cu ele si din cate se parea chiar ne intelegeau. le-am spus bietelor animale de cene uitam la ele si de ce  au fost adusi aici asa ca dupa ce le am explicat toate lucrurile acestea ele au inteles si au devenit pana la urma mai fericiti si au devenit si atractia principala de la zoo.  

Explicație:


bogdanelbogdanel2009: la al 13-lea rand am gresit "de ce ne"
Alte întrebări interesante