Limba română, întrebare adresată de didi251, 8 ani în urmă

Realizeaza o compunere de 10-15 randuri despre importanta prieteniei, pornind de la proverbul: Cine are prieten bun , nu mai are nevoie de oglinda.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ramiro1
0
Prietenul meu

Este o zi de iarna.Eu si cu prietenul meu mergem sa ne jucam in zapada.Prietenul meu nu doar ca nu este obraznic dar mai este si harnic.Eu sunt ca prietenul meu parca am fi gemeni dar din pacate nu suntem gemeni.În fiecare zi noi dupa ce plecam de la scoala mergem si ne bulgarim umpic.Bine ințeles ca ne mai certam si noi uneori dar ne impacam.e. imediat.Mie si prietenul meu ne plac mult animalele
Răspuns de danydany4817p01dzj
2
Cine are prieten bun , nu mai are nevoie de oglinda.Mergand in parc am vazut un baiat de statura mijlocie cu parul blond. Mi-am indreptat ochii spre el si l-am salutat. Dupa 1 secunda m-am rusinat si m-am dus la parinti. El a venit spre mine si m-a intrebat de ce am plecat. Eu i-am spus ca m-am rusinat deoarece nu il cunosteam.L-am intrebat cum il cheama. El mi-a raspuns.. Tudor. Si eu i-am raspuns inapoi Raul. EU L-AM RUGAT sa mearga cu mine pe tobogan. Acolo era un baiat care s-a luat de mine . Prietenul meu Tudor a sarit ca sa ma apere . De atunci eu discut cu el in fiecare zi !
Coronita?
Alte întrebări interesante