Limba română, întrebare adresată de maryirene184, 9 ani în urmă

realizeaza o compunere de 15-20 de randuri in care sa povestesti cum vei intampina vacanta intersemestriala

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de amaliabianca01
4
Sincera sa fiu, de-abia astept vacanta intersemestriala, care este totusi prea scurta dupa un semestru de invatat mereu la toate materiile pentru a obtine note cat se poate de bune.
O voi astepta cu mare drag, insa trebuie sa repet pentru a nu uita ceea ce am invatat pana acum, dar vreau sa ma odihnesc si fizic si mental deoarece acesta a fost un semestru destul de lung.
Vreau sa ma distrez si sa imi petrec mai mult timp cu prietenii pe care nu i-am putut contacta din cauza programului incarcat, sa fac ce mi-am planificat si chiar sa imu notez cateva idei care mi-au venit prin minte, pentru a le indeplini in vacanta de vara.
O astept cu mare drag si din partea mea este bine venita!
Răspuns de pisiandreutza
4
In vacanta semestriala eu aș merge la bunici .Chiar daca vacanta este prea scurtă mie nu imi pasa deoarece si la scoala ma distrez .La bunici mie imi place sa stau pentru ca la bunucii ma simnt protejata si acolo ma simt cel mai bine ,deoarece bunicii imi povestesc povesti cum era pe vremuri ,iar cand este vremea de început scoala scriu iar dupaia o sa invat .Daca mai am timp merg in vizita la prieteni mei .Sper ca te-am ajutat
Alte întrebări interesante