Limba română, întrebare adresată de marincasluca, 8 ani în urmă

realizează o compunere de 150-200 de cuvinte, în care sa descrii o ființă imaginara ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de loredanaschneid
8

Grandexaurul

V-ați imaginat vreodată cum ar arăta o ființă rezultată în urma combinației dintre o pisică și un șoarece? Ei bine, dacă nu, în rândurile următoare voi încerca să îl descriu cu exactitate, în așa fel încât să vi-l imaginați exact așa cum arată.

Ochii mari, un nas negricios și ieșit în relief și un bot subțire acoperit cu câteva mustăți sunt doar câteva trăsături definitorii ale acestui animal misterios. Fiind de o statură puțin mai mare decât a unui șoarece de câmp, grandexaurul, numele lui ,,științific" oferit de mine, impresionează privitorii prin blana sa albă mereu curată și aranjată.

Comportamentul său lasă însă de dorit, acesta semănând mai mult cu o pisică sălbatică decât cu un șoarece sperios și inofensiv. Fiind carnivor, grandexaurul este mereu gata să atace în ciuda mărimii sale mici, așa că ai grijă să nu te întâlnești cu unul întrucât dinții lui mici și ascuțiți sunt capabili să îți sfâșie în totalitate degetele de la picioare.

Așadar, sper că v-ați făcut o imagine despre acest animal misterios. Oh, am uitat să precizez unde trăiește acesta. Grandexaurul este des întâlnit în visele mele, așa că nu cred că trebuie să vă faceți griji în legătură cu el, întrucât este doar o ființă imaginară, dar uimitor de impresionantă.


marincasluca: mulțumesc!
loredanaschneid: Cu plăcere!
Alte întrebări interesante