Religie, întrebare adresată de melanyamela, 8 ani în urmă

Realizează o compunere de min. 100 de cuvinte, în care sa inserezi o secvență descriptivă și o emoție din excursie.

Eu în excursie am vizitat Mânăstirii, Grădina Zoo, Muzeul de mașini, ne-am oprit undeva să mâncăm și am stat foarte mult după mâncare în timp ce ceilalți terminase de mâncat, în autocar, băieți au pus muzică la boxă mai tot drumul ...... .
A fost frumos în excursie, m-am distrat, mai puțin partea cu localul unde am mâncat.

Din asta trebuie să iasă o compunere de min. 100 de cuvinte, în care inserezi o secvență deacropti și o emoție din excursie.

!!!!! VĂ ROG AJUTAȚI-MĂ, AM NEVOIE URGENT, DAU COROANĂ ȘI MULȚUMIRI !!!!!!!!!!!!!!​​​​​


BibliaÎnAjutor: așteaptă puțin că am puțin de lucru
BibliaÎnAjutor: mai târziu îți voi răspunde bine?
melanyamela: uh .... Aș fi avut nevoie acum ...
BibliaÎnAjutor: mda...
BibliaÎnAjutor: nu înțeleg ce înseamnă secvență descriptivă..
BibliaÎnAjutor: încerc să te ajut
melanyamela: Secvente descriptive sunt niste propozitii sau fragmente in care se descrie UN peisaj,in object, un tablou, UN oras.
BibliaÎnAjutor: gata demult

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BibliaÎnAjutor
1

Răspuns:

Eu si colegii mei de clasă în excursie.

Într-o zi, eu cu toată clasa mea, ne-am dus într-o excursie. Mai întâi am vizitat Mănăstirile, erau foarte frumoase si mi-a plăcut foarte tare. După ce am petrecut mult timp în mănăstiri, ne-am dus la grădină zoo, unde am văzut animale în care în real nu am văzut. Apoi ne-am dus în muzeu de mașini, unde am văzut cele mai rare mașini de pe toată fața pământului, foarte tare mi-a plăcut în muzeul de mașini. După aceea, ne era foarte foame. Ne-am dus într-un restaurant ca să mâncăm. Am mâncat o mâncare foarte bună. Am stat mult în autocar, pentru că ceilalți încă nu terminase de mâncat. Am ascultat muzică aproape tot drumul, până s-a descărcat boxa. Mie mi-a plăcut foarte tare în această excursie, ne-am distrat foarte tare, și cred că timpul nu era pierdut în zadar.

Alte întrebări interesante