Limba română, întrebare adresată de Maria1234567809, 9 ani în urmă

Realizeaza o compunere despre doamna invatatoare.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kara5
10
Doamna invatatoare este frumoasa ca razele soarelui,este dulce cu noi,ne invatace ce trebuie sa stiim,ne asculta opiniile noatre ,putem vorbi despre orice cu dumneaei,ne asculta la teme.Cantam,dansam,scriem,citim,retinem,vorbim despre orice cu dumneaei.
Doamna noastra are ochii caprui ,par saten,este inalta,cu ea suntem deschis ii punem intrebari care vrem sa le stiim ,este a doua noastra mama,de si noi nu prea o ascultam noi o iubim !TE IUBESC DOAMNA INVATATOARE!

Maria1234567809: Cum sa îți dau coronița? Îmi spui și mie te rog?
kara5: NU STIU !DAR CUM ADICA CORONITA??
Maria1234567809: Habar nu am dar asa scroagă în unele intrebari: "ajutați-mă dau coronita".
Maria1234567809: Scria .scuze
Maria1234567809: Vad ca puteam sa dau decât o coronița asa ca tie nu am mai putut sa îți dau dar ți-am dat numărul maxim de stele
Răspuns de MimiMirela
8
Învățătoarea mea
Învățătoarea mea, (numele ei) este învățătoarea mea din clasa I. Este înaltă și subțirică ținând foarte mult la silueta ei. Părul ei este roșcat, creț până deasupra umerilor. Ochii ei albaștri și pătrunzători, mereu calzi și binevoitori, nas micuți și buze pline de un roz pal.(poti pune exact trăsăturile fizice ale acelei persoane sau altele)
Este o persoană minunată ce iubește copii. A fost mereu alături de mine în momentele grele. M-a ajutat când am avut nevoie, m-a sfătuit să fac cele mai corecte alegeri întotdeauna. Întelegea mereu când nu știam să rezolv exercitii și mi le explica pentru a putea întelege exercițiul! Cu ajutorul ei am putut ajunge ceea ce sunt astăzi. Fără ea acum aș fi avut multe lipsuri.
Îi sunt recunoscătoare pentru ajutorul și grija cu care m-a învătat în toți acesti ani. Sper ca într-o zi să îi pot mulțumi si să o fac mândră de reușitele mele.
#Sper să-ti fie util! Poti schimba orice vrei! Mă bucur că te-am putut ajuta!#

Maria1234567809: E perfecta!!!
MimiMirela: Mă bucur că îți place!
Alte întrebări interesante