Limba română, întrebare adresată de elev20, 9 ani în urmă

realizeaza o compunere despre o intamplare fericita. introducerea este: Era o zi frumoasa. Eu si familia mea,am mers la o plimbare.


sa fie scurta va rog! dau coroana plus 100 de puncte! repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rodi11
13
Eu si familia mea , am mers la o plimbare. Eu mi-am luat penyboardul cu mine si sora ( fratele, ce ai ) si-a luat trotineta. Am ajuns intr-un parc cu mulți copaci si iarba verde unde ne petrecem dupa amiezele de Duminică împreună.
Sora mea vrea mereu sa dea întrecere cu mine ,sa vedem care ajungem mai repede in capătul parcului si inapoi . Ne distram minunat când prin fata noastra pe aleea parcului a trecut un catelus Pomeranian alb de toata frumusețea. Ne-am oprit si a venit la noi dând din codita. Nu avea o zgardă la gât si l-am luat cu noi si l-am dus parintilor. Noi toti am inceput sa cautam prin parc si sa întrebam pe toată lumea a cui este acest catelus. Dar nimeni nu stia. Ne-am jucat toata ziua cu el si spre seara a venit o fată care avea ochii inlacrimati si ne-a spus ca este al ei.
Eu i-am cerut sa imi dea macar o dovadă si ea mi-a arătat multe poze cu ea si cățelul in brate.
Chiar daca eu deja crezusem ca ne va ramane noua daca nu apare nimeni, m-am bucurat nespus de mult ca acest catelus si-a găsit stapana.
Acum si eu imi doresc unul si sper sa am intr-o zi.☺
Răspuns de Gly
17
Era o zi frumoasă. Eu și familia mea, am mers la o plimbare.
Cerul era senin, fără urmă de nor. Soarele arzător își arăta fără rușine razele. Mi-am luat rolele, părinții bicicleta, iar fratele meu și-a luat trotineta. Am mers neîncetat timp de treizeci de minute, apoi ne-am așezat pe o bancă pentru a savura o înghețată. După terminarea acesteaia, am mers la tobogane, apoi la o caracatiță imensă. Ne bălăngănea când în sus, când în jos. După încă treizeci de minute de distracție, am mers la râu. Am văzut mormoloci și mi-am adus aminte de clipele petrecute la gimnaziu, la orele de biologie. Cred că am stat pe acolo 2 ore. Am făcut și un picnic în aer liber.
Deodată, luna începe să își facă simțită prezența. Eram tristă pentru că era timpul plecării. Mi-am luat rămas bun de la peisajul mirific și am plecat. Ajunși acasă, le-am mulțumit părinților pentru aceste clipe de neuitat.
A fost o zi fericită, cu multe aventuri și sper să mai am parte de multe altele.
Alte întrebări interesante