Limba română, întrebare adresată de anca47, 9 ani în urmă

realizeaza o compunere folosindu-te de urmatorul sir de cuvinte : Claudia, cursuri, talent, expozitie, tablouri, vinde, regret, coleg, concurs, castiga, bursa, pictorita, visul

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Denisaa1111
6
Claudia la cursuri isi arata talentul . Ea participa la o expozitie de tablouri . Claudia vinde niste tablouri , din greseala vinde tabloul colegei sale , regret spuse ea. O sa fiu mai atenta . Ea participa la un concurs de talente . Unde castiga , primeste bursa . Claudia devine pictorita si isi indeplinseste visul .
Sper ca te-am ajutat
Răspuns de Dianamaria12345
5
Eu impreuna cu clasa mea am fost intr-o vizita la muzeul de arte. Eu nu prea am fost interesata deorece era vorba despre o expozitie de tablouri. Colega mea Claudia era foarte entuziasmata deoarece visul ei a fost dintotdeauna de a deveni o mare pictorita, ea a castigat multe concursuri de pictura si are un adevarat talent. Ea si-ar fi dorit sa isi poata vanda tablourile la cele mai mari muzee din lume. Dar intr-un final ea a trbuit sa-si ea ramas bun de la minunatul muzeu si sa ne intoarcem la scoala. Claudia a avut un mare regret deoarece nu a putut vizita toate expozitiile. Da eu sunt convinsa ca intr-un final ea isi va implini visul.

anca47: multumesc este foarte frumoasa
Denisaa1111: cu placere
Alte întrebări interesante