Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Realizează o compunere in care sa prezinți o întâmplare petrecută în timpul unei competiții sportive.


Adde2002: ce sport ?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Adde2002
1
Fotbal feminin ? Ce inseamna asta ?
Cand mi-a zis mama acum cateva zile, ca m-a inscris la fotbal feminin , nu-mi venea sa cred ce aud. Tocmai eu care abia alerg la ora de sport , la scoala , sa practis fotbal ?!
Nu am vrut , dar am fost practic obligata , deoarece mama deja platise o parte din bani. M-am dus la primul antrenament , la al doilea , la al treilea ... deja mi-se parea un calvar !
La al patrulea antrenament , cand intrasem pe teren simteam ca mi-se-nmoaie picioare , nu mai puteam sa fac nici un pas. Am cerut 10 minute pauza si , spre mirarea mea antrenorul ne-a acordat la toate o mica pauza , desi el e foarte exigent si nu vrea sa pierdem timpul. M-am asezat pe o banca iar, langa mine s-a asezat o colega.
- Hei ! Esti bine ?! *ma intreaba vesela*
- Sunt aproape moarta de oboseala. *raspund eu dupa cateva secunde de liniste*
- Dupa inca vreo doua antrenamente o sa-ti placa. Nici mie nu imi placea la inceput dar m-am acomodat si acum nici nu imi trece prin cap sa ma las de acest sport *zice ea la fel de vesela*

Cand sa ii raspund , sunt intrerupta de antrenor :
- Gata fetelor , pe teren !

Ne-am dus toate pe teren , dar de data asta eu m-am pus in poarta. De alergat nu mai puteam si chiar nu sunt buna ca atacanta , dar in poarta trebuie doar sa prind mingea, cat de greu poate sa fie !?

Cand s-a auzit fluierul antrenorului , deja fetele incepu sa alerge cu viteza mare spre mine , devorandu-ma din priviri.
"Mingea nu intra in poarta cat sunt eu aici" *zic in sinea mea*

Keily , colega cu care tocmai vorbisem cu cateva minute in urma, avea mingea , si incerca sa dea gol , dar eu am oprit mingea intr-o fractiune de secunda. Am aparat perfect. Am aparat un gol , pe al doilea , pe al treilea si , am observat ca ma pricep.
Insa si antrenorul a observat ca ma pricep asa ca imi zice :
- Hei pustoaico , chiar esti buna ca portar ! Nu vrei sa vii cu noi la regionale ?
- Eu ? Sa vin cu voi la regionale ? Daaaa ! Mi-ar placea mult ! *raspund plina de bucurie*

Da , sportul acesta chiar a inceput sa imi placa si chiar ma pricep si , nu doar atat , ma pricep si ca atacanta.

3 luni mai tarziu si dupa multe antrenamente grele , a sosit si timpul sa mergem la regionale.

- Paseaza , paseasa si.... rateaza !! Uff se pare ca echipa de la Iasi a pierdut ultimul gol. Poarta fiind aparata in echipa adversa chiar de Alexia1109. Si Echpa Alexiei a castigat.... !!!! *zise omul care prezenta la radio*

Da , am castigat , dupa multe ore de antrenament , am castigat !!! .

Sfarsit !
Alte întrebări interesante