Limba română, întrebare adresată de davidancuta95, 9 ani în urmă

Realizează o compunere în care sa realizezi descrierea unei ființe dragi.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de skl
13
e atita de placut cind exista o persoana care iti este alaturi mereu,te iubete  si te sustine.desigur ca acesta persona mereu va fi mama,mama cea mai scumpa fiinta care totdeauna ne va fi alturi indiferent de situatie.mama nu poate fi inlocuita de dimeni ea este unica si de ne repetat,ea este ca soarele de primavara ce ne incalzeste dupa iarna grea,ea este curcubeul ce rasare dupa plaie.indifernt de situatie mama ramine cea mai draga fiinta!

davidancuta95: Multumeac
davidancuta95: Mulțumesc. *
skl: Cu mare placere!
Răspuns de leumitica
2
                                           Sora mea
 
       Am avut o sora , imi era cea mai draga din lume, era o fiinta minunata pentru mine, cu ochii caprui care mureai cand ii vedeai asa de stralucitori  ce erau  ,o fiinta asa de gingasa si foarte inteligenta. Ea iubea mult matematica, se pricea la toate , putea sa fie orice doreai si mama , si psiholog si profesoara si de toate , era o fiinta remarcabila.
         O iubeam mai mult decat propria mama , EA era mama mea pe care o doream din totdeauna , tot ea m-a educat si m-a adus unde sunt si stie ce pot face si cum sunt eu de fapt! SORA MEA, draga mea sora, care m-a adus pe culmile gloriei si vitejiei , a avut grija de mine, a fost langa mine cand ma durea ceva , era langa mine in orice situatie  si nu o pot uita nicodata! Daca ati cunoaste-o si  voi , a-ti fii uimiti pentru ce persoana este si ce inima mare poate sa aiba. Ea nu este doar e o persoana, este ca un inger , e viata mea, o parte din mine si daca ea ar pleca pentru totdeauna , eu as fii ca si moarta. Aceasta este o persoana care toti ar vrea sa o aiba, o persoana unica, o persoana foarte foarte speciala, o parte din tine care nu se poate dezlipi niciodata , o persoana blanda, mereu pusa pe treaba. Si vreti sa va mai spun cate ceva? Ea este si o artista innascuta, iscusita, creeaza ,este foarte atenta la tot ce face . Si sa va mai zic este si sportiva si sportul mintii bineinteles, si  a concurat la multe concursuri si sunt foarte mandra de ea pentru tot, pentru realizarile sale, pentru inteligenta sa, pentru ce este ea de fapt...tot...O voi iubi pentru totdeauna!

Cred ca inchei aici ......as fii zis mai mult...dar sa nu o mai lungesc... poti schimba cate ceva daca vrei...sper sa-ti fie de folos...scuze pt greseli...succes! 



davidancuta95: Mulțumesc
Alte întrebări interesante
Matematică, 9 ani în urmă