Studii sociale, întrebare adresată de petronelasimion425, 8 ani în urmă

Realizează o compunere intitulată "Sunt copil, am drepturi, dar și responsabilitate"
Vă rog ajutați-mă!!!
Dau coroană

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sophiabarbulescu319
1

Răspuns:

Sunt copil , am drepturi dar și responsabilități

Bună , probabil unii copii din alte țări nu sunt atât de norocoși ca noi , copii din România , America , Anglia , Franța și așa mai departe .

Știți copii aceea , care au de toate dar se plâng mereu . Ei bine , sunt mulți copii din Asia și Africa care șiar dori să fie ca acei copii care au totul dar nu sunt mulțumiți de nimic .

Drepturile pe care eu le am sunt : dreptul la familie , dreptul la identitate , dreptul la sănătate , dreptul la un mediu curat , dreptul la o educație adecvată , dreptul la joacă , dreptul de a nu fi exploatat , protecție împotriva agresiunilor verbale sau fizice . Mie aceste drepturi mi se par normale deoarece trăiesc într-o țară în care am posibilități.

La fel ca și adulții noi copii avem responsabilități , iar responsabilitățile mele sunt : să îmi continui studiile, să îmi asigur un mediu curat curățândumi camera sau mergând la diferite evenimente ce susțin curățarea plajelor și pădurilor , să nu fac risipă de energie , să ajut un copil nevoiaș dacă are nevoie de ajutor , să nu fac abuz de libertate, adică când părinții mă las să fac ceva eu nu profit de încrederea lor .

Deci , noi copii avem drepturi și responsabilități , eu vam prezentat câteva ca să știți de ce beneficiem noi, copii din țări bine organizate și care au un buget bun pentru a ne asigura viitorul .

Sper te-am ajutat !


sophiabarbulescu319: Cpl
petronelasimion425: am o întrebare
sophiabarbulescu319: Ok , spune
petronelasimion425: Aceasta compunere ai făcut-o tu?
petronelasimion425: că este foarte frumoasă
sophiabarbulescu319: DA NORMAL CĂ DA !! DE CE CREZI CĂ AM STAT ATÂT ?? A DURAT SĂ GÂNDESC INTRODUCEREA CUPRINSUL ÎNCHEIEREA !
sophiabarbulescu319: Îmi place această materie și de aceea este frumoasă compunerea !!
petronelasimion425: aaaaaa
petronelasimion425: bine
petronelasimion425: merssi
Alte întrebări interesante