Limba română, întrebare adresată de tothd0866, 8 ani în urmă

realizeaza o compunere narativa cu cat mai multe numerale


va rog repede dacă se poate dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fluerasrebeca748
0

Explicație:

Vara la Câmp

Într-o zi de vară ,am mers cu prietenul meu la câmp.

Ne-am plimbat mult, și

Răspuns de annna80
1

Răspuns:

Explicație:

   Intr-o zi frumoasa de primavara pe cand soarele stralucea pe cerul albastrui   .Eu, impreuna cu prietenii mei cei mai buni am mers la un concurs de alergat.

   Dupa doua ore de mers cu marsina, am ajuns la destinatie. Terenul era unul imens special amenajat pentru participanti, iar scaunele maronii erau asezate in ordine. La linia de start se aflau deja trei copii si urmau sa mai vina inca vreo cinci, printre care si unul dintre prietenii mei cei mai buni. Acestia aveau cate un numar atasat pe tricouri pentru a fi identificati. Raul, purta numarul sau norocos acela fiind sapte.

  Fluierul se aude puternic, iar baietii o iau la fuga. Era de strabatut o linie curba si inca doua ture de teren, iar cel care se va califica pe primul loc adica cel care va ajunge la linia de sosire primul va primi in schimb un premiu valoros. Din indepartare se observa doua chipuri ce alergau pentru a se califica pe unul dintre cele trei locuri. Observ chipul vioi al prietenului meu. Dar deodata  acesta se impiedica de un bolovan ce era fix in mijlocul terenului. Piciorul sau a alunecat intr-o parte si s-a ales cu o fractura . Acesta totusi s-a ridicat si a mers asa in continuare pentru a dovedi ca poate.

   Din pacate Raul a ajuns pe locul doi, dar asta nu la intristat. Din acest concurs el a invatat ca nu mereu poti fi pe locul intai. Si ca in viata exista si rasturnari de situatie. El a primit ingrijiri medicale si a fost transportat la spitalul opt din capitala.

coroana?

Alte întrebări interesante