Limba română, întrebare adresată de ionlaviniaelenoxazwe, 8 ani în urmă

Realizează o compunere narativă de 15 20 de rânduri care să aibă ca protagonist un personaj din lumea animală​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SerenaSere25
4

Lupul Alb o privea atent pe fetita .Dintr-o data se apropie de fetita si se lasa pe burta ca un câine .Fetita intinse mâna speriata si il atinse .Toata frica parca se scurse din ea .Dupa cateva secunde il mangâia pe burta asa cum îl mângâia pe câinele ei de când era mica Rex .

De atunci nu mai fusese niciodată singura. Nimeni nu veni s-o caute .O credeau moartă. Padurea lui Lupușor (lupul cel alb) era in continuare acoperită in alb .Era frig.Insa era o vreme specifica in Rusia .Fulgii cadeau usor pe pământ,uni se prindeau in parul Sofiei chiar daca era îmbrăcată cu scufiie rosie care in acoperea parul castaniu .Dar ei nu-i pasa .Fulgii si scufia o faceau sa semene cu femeia din povestea tatalui ei .Si ei îi placea .Gasise scufia intr-o cabana parasita când se plimba cu Lupușor.

Lupușor o pazea zi si noapte .Când îi era frig dormea in brațele ei ca sa-i tina de cald .Ii gasea de mâncare .Era acolo la fiecare pas .Chiar atunci când Sofie nu il vedea stia ca el era acolo .O asculta .De fiecare data când il certa se punea jos ca un câine .Stia mereu unde era Sofie .Sofie era fericita .

Alte întrebări interesante