Limba română, întrebare adresată de andra4148, 8 ani în urmă

Realizeaza o compunerede 10 15 rânduri în care să prezinți o întâmplare petrecută în vacanță cu un moment coplesitor! vă rog să mă ajutați am mare nevoie și trebuie să fie azi gata

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristiandin
0

Vara aceasta am trecut prin momente minunate de care imi voi reaminti cu placere tot timpul dar am trecut si printr-o intamplare care mi-a redat increderea maxima in bunatatea si lipsa de egoism a semenilor nostri.

Facusem popas impreuna cu fratele meu mai mare pe Valea Cerbului in Muntii Bucegi. El este alpinist profesionist & m-a luat in aceea expeditie pt a-mi arata frumusetile muntilor Romaniei, dificultatea dar si magia acestui sport. Fiind prima mea excursie adevarata cu cortul si cu echipamentul de munte in spate, sarcina mea era doar a asist la rapelurile fratelui meu si sa am grija de echipament. Dar, odata ce l-am vazut sus pe stanca, in ciuda faptului ca-i promisesem sa stau cuminte & sa-l astept, am pornit dupa el agatandu-ma de corzile, hamurile si carabinele montate deja de el. Nu a fost nevoie decat de 8-9 metri de escalada si mi-am dislocat umarul drept. Durerea era insuportabila! Turistii din jur s-au repezit sa-mi puna umarul la loc dar, din fericire pt mine, un barbat din Busteni era cu familia sa si cu un SUV incapator. Fara sa stea pe ganduri, m-a aranjat cu grija in masina, l-a zorit pe fratele meu sa coboare si toti trei am pornit in viteza catre Spitalul din Azuga. A zburat ca gandul si 25 minute mai tarziu, umarul meu fusese deja pus la loc de medicul de garda. Cand am iesit din spital, ia-l pe binefacatorul meu de unde nu-i! Plecase sa aiba grija de familia lui. Sau poate de alt turist nesabuit.

Alte întrebări interesante