Limba română, întrebare adresată de mateiashmaths, 8 ani în urmă

Realizeaza o conpunere cu titlul "petrecere in padure" cu expresii deosebite.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stfgaming5
2

Răspuns:

Petrecere in padure

Intr-o seara Matei, Ionut si Mihai au plecat in padure să faca o petrecere cu perne

-Mihai haide să punem cortul. Zise Ionut

-Bine dar mai intai să batem cuiele să il putem monta să nu se desprinda.

-Baieti,Uitati o stea cazatoare! Zise Ionut

-Haide să ne punem o dorinta.

Explicație:

Daca se poate să imi dai coroana si 5 stele

Răspuns de izabela12378
2
Petrecere în pădure
A venit vara. Soarele sclipea cu razele lui minunate, vântul adia ușor, iar păsările cântau vesele. Era o atmosferă foarte plăcută și deosebită.
Eu și prietena mea cea mai bună, Ioana, vedem întâmplator o ușă mare, maro care era veche. Lângă ea erau foarte multe buruieni mari și foarte multă iarbă. După câteva minute eu deschid ușor ușa și mă uit cu mare atenție.
Deodată văd un peisaj de poveste, era o ușă magică, care ducea în pădure, am luat o pe Ioana și am început sa ne uitam in jur. Totul era absolut extraordinar, fluturii zburau cu aripile lor sclipitoare, râul curgea lin, iar copacii parcă înfloreau din ce in ce mai mult. După ce am continuat să mergem ne sare în fată o vulpe, eram extrem de speriate, dar de fapt vulpea ne a dus la o petrecere cu alte animale, era o petrecere de alt fel, era cu totul și cu totul specială, era “PETRECERE ÎN PĂDURE”, am început sa dansam, sa ne distram și sa ne jucam cu animalele. După câteva ore bune, soarele apunea și trebuia sa ne întoarcem acasă. Ne am luat rămas bun și am plecat.
A fost o experiența minunata!!
Alte întrebări interesante