Limba română, întrebare adresată de vivienhenrietat, 9 ani în urmă

Realizeaza o descriere imaginara , de 80-150 de cuvinte, aunui orasel, aleganf una dintre urmatoarele variante: un orasel de pe marte locuit de omuleti verzi/ unul in mijlocul oceanului atlantic, stapanit de zeul Poseidon si de sirene/ altul din secolul al XXIV- lea, in galaxia T 222

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlexiaMOrom
1
Am ales varianta a doua...sper sa va fie de ajutor
Lumea ar fi putut fi altfel. Ar fi putut fi elfi, ar fi putut fi animale vorbitoare, ar fi putut fi orice. Însă nimic din ce credeam eu ca ar fi putut fi, nu corespunde cu ce este. Stiu, e foarte ciudat sa va explic, dar eu sunt Luca, un băiat foarte pasionat de Stiinta, dacă acesta e cuvântul potrivit. De fiecare data când Ma simt prost, ma duc la ea. Urc in mașina timpului și ajung departe, departe și de fiecare data ajung intr-un loc diferit.
Astăzi, am fost in Orășelul (NUME), unde totul era ca intr-un vis! Odată ce am coborât din mașina timpului, m-am transformat. Aveam coada de triton. Era destul de ciudat, dar foarte provocator și eu ador provocările. Acolo am fost întâmpinat de 3 sirene care mi-au oferit o foarte buna lecție de înot. M-au învățat cum sa respir sub apa și mi-au oferit prânzul. Elesia, Marisa și Alvira sunt unele din cele mai prietenoase persoane pe care le cunosc. Mi-au arătat tot ce era de caut acolo apoi m-au dus la castel. Acolo mi l-au arătat pe regele lor, care era ca un prieten pentru toți orășenii și le oferea in fiecare seara ocazia de a cina cu el. Poseidon e cel mai tare rege le care l-am văzut și va pot spune asta pentru ca am calorifica mult.
Când am ajuns acasă le-am povestit prietenilor mei totul și ei au fost foarte incantați.
P. S. Scuze , nu am numărat cuvintele

vivienhenrietat: Multumesc e foarte bun
Alte întrebări interesante