Limba română, întrebare adresată de Tic2tac3, 9 ani în urmă

Realizează o descriere imaginara: un orășel de pe Marte locuit de omuleți verzi. Va rog sa mă ajutați. .Este tema de vacanta, dar tot dau coromana. ..Trebuie sa aiba minim 12 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Karlie18
1
Ma uit pe binoclu...vad o planetă de culoare roșie și mare.
Acolo sunt niște omuleți verzi,chiar foarte drăguți. Văd intr-o parte doi omuleți mai mici care aruncau dd la unul la altul un fel de minge,mai incolo vad un omuleț cu niște ochelari chiar ciudaței, dar si haiosi,construieste o masunarie de zburat.Poate ar vrea să ma viziteze si sa ne plimbăm amandoi in spațiu. Un omuleț urcat pe un crater din aceea planetă se uita la mine,tot printr-un binoclu si ii făcusem cu mâna.
Cred ca acei omuleți sunt tare deștepți si el mi-a făcut cu mâna!

COROANT,TE ROG,O SA TE MAI AJUT

Tic2tac3: Ambele mi-au plăcut. .. Mulțumesc!
Karlie18: Iti multumesc chiar o sa te mai ajut ;)
Tic2tac3: Mulțumesc. ..Îți voi scrie aici
Răspuns de Adriana36
1
        Mirific city este un orasel departe de noi , departe , tocmai pe Marte . Acolo totul este minunat si plin de magie . Locuitori sunt diferiti fata de noi , ei au niste ochi mari roz si sunt de culoare verde . Au niste casute in forma de ciupercute de culoare mov , iar ei nu se deplaseaza ca noi , ei zboara cu micutele lor farfuri zburatoare . Acolo in oraselul lor cresc tot felul de plante straine noua . Cea mai frumoasa este o uriasa floare pe ale carei frunze se afla cateva din casutele lor . Si ei ca noi au haine , au haine din petale de flori multicolore , totul e plin de culoare . Oraselul e foarte populat , au si ei ca si noi animalute de companie , dar putin mai ciudatele si de culoare portocalie . Este frumos oraselul si plin de magie . Locuitori se hranesc cu praf de stele si  au vraji aproape pentru orice . E cel mai frumos orasel !

Adriana36: Sper sa iti placa!!!
Alte întrebări interesante