Limba română, întrebare adresată de adriana621, 9 ani în urmă

Realizeaza o scrisoare de dragoste catre cineva real sau fictiv. Va rog frumos sa ma ajutati, chiar nu stiu ce sa scriu si imi trebuie pt luni !!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anca2002
79
Draga (numele persoanei) Nici nu știu cum să încep. În primul rând, ești suflețelul meu drag care tot timpul îmi e alături. La bine, la greu, tu ești mereu acolo. Când oameniI sunt rai cu mine, tu mă aperi. Nu mă lași niciodată sa experimentez ceva nou, fără ca tu sa fii sigur ca e totul în regula, pentru a nu mă rani. Te iubesc, sa nu uiți asta, și orice ar fi și eu îți voi fi alături. Nu te voi lăsa! !!! Love u (numele persoanei) Cu cea mai mare dragoste, (numele tau)
Răspuns de Utilizator anonim
82
     Dragul meu.Vreau sa-ti marturisesc ca sentimentele mele pentru tine sunt profunde .Fiorul dragostei s-a infiripat in inima mea de cand te-am vazut.Statura ta atletica imi da fiori.Dragostea pentru tine a aparut ca un vulcan.Nu stiu daca si tu impartasesti aceleasi sentimente pentru mine , dar mi-as dori enorm sa fim pe aceeasi lungime de unda.Pentru mine a iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie.Sper ca nu te-am suparat daca poti te rog raspunde-mi la aceasta scrisoare si scuza-mi reactia poate nepotrivita de a-mi marturisii sentimentele.
  Cu drag o admiratoare infocata.

Utilizator anonim: cu placere
Alte întrebări interesante