Limba română, întrebare adresată de Feb, 8 ani în urmă

Realizeaza pe o pagina de caiet studentesc o naratiune in proza cu titlul "Cea mai buna fapta" in care sa urmariti toate etapele naratiunii si toate modurile de expunere (descriere,dialog,naratiune)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Gabryelutza
4

Astăzi , cred că am făcut cea mai bună faptă din viața mea, deoarece am fost răsplătit și am apărut la televizor și în ziare . Dar , haide-ți să vă spun ce s-a întâmplat .

Mă plimbam într-un parc . Acel parc este localizat lângă o grădină zoologică .

Stăteam pe o bancă și mâncăm înghețată , când un papagal frumos , plin de culori vii , s-a așezat pe înghețata mea . Eu l-am lăsat să văd ce face , când dintr-o dată am auzit o voce dintr-o dubă care a zis la un megafon gigant :

- Papagalul Paco, a fost dat dispărut astăzi dimineață . Este unul dintre cele mai rare exemplare de papagali vorbitori din lume . Cel care va înapoia papagalul va primi frumoasa sumă de 15 000 de euro !

- Stai , eu am papagalul !

Fără să mai stau pe gânduri , am alergat către grădina zoologică și am înapoiat papagalul . Dar eu , iubind animalele am donat jumătate din suma primită , astfel apărând pe toate programele existente de știri .

Sunt foarte mândru de fapta mea .

Sper că te-am ajutat

Alte întrebări interesante