Limba română, întrebare adresată de timeabunna, 7 ani în urmă

Realizează un interviu de 50-80 de cuvinte, pe o temă la alegere, în care să folosești pronumele: cu mine, pe la ea, de la mine, pe noi, pentru ea, despre ele. Ordinea integrării în text a pronumelor nu este obligatoriu cea din cerinta​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de noreplytud
2

Sper ca te-am ajutat ;))

Interviu cu un voluntar despre activitățile sale

Reporter: Bună ziua, ce activități desfășori în calitate de voluntar?

Voluntar: Salut! În calitate de voluntar mă implic în diverse proiecte de caritate și de educație. Acestea cuprind donarea de alimente și haine persoanelor nevoiașe, organizarea de lecții de limba engleză pentru copii și participarea la proiecte de protecția mediului.

Reporter: Cum ai ajuns să devii voluntar?

Voluntar: Am început ca voluntar în urma unui apel lansat de o asociație locală. Am simțit că pot face o schimbare pozitivă prin acest lucru și am acceptat imediat. Mi-am dat seama cât de important este să ajuți oamenii și să contribui la schimbarea socială.

Reporter: Care este cea mai importantă activitate pe care ai desfășurat-o?

Voluntar: Aș spune că donarea de alimente și haine persoanelor nevoiașe. Am văzut cu ochii mei cum aceste lucruri pot schimba viețile oamenilor și le-am oferit un zâmbet și un sentiment de speranță. Am învățat atât de multe despre bunătate și generozitate de la ei.

Reporter: Care este cea mai mare satisfacție pe care o simți în calitate de voluntar?

Voluntar: Cel mai mare sentiment


timeabunna: mersi mult
Alte întrebări interesante