Limba română, întrebare adresată de DJyGaby, 9 ani în urmă

Realizeaza un monolog descriptiv cu titlul "Aveam aripi de zapada" in care sa-ti descri, starile sufletesti intr-o zi cu ninsoare abundenta.(Nu-mi trece nimic prin minte... astept raspunsul vostru , va rog frumos)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de griji
5
        Stateam in fata ferestrei si priveam uluit cum fulgii usori si pufosi pluteau prin aer ca intr-un vis frumos ce nu se mai termina.... Fulgii greoi se asterneau pe jos si imbracau pamantul cu un cojoc alb si sclipitor , de parca erau diamante . 
        Am iesit afara si m-am asezat pe omatul pufos , uitandu-ma la fulgii dragalasi ce se asezau pe fata mea si se topeau , caci obrajii mei erau fierbinti ca focul si atat de rosii .. Cu cat ma uitam mai atent , vedeam neaua ca niste pasari ce zburau spre infinit si care imi tot spuneau sa ma urc pe ele si sa zbor prin taramul de cristal . Era atat de frumos , aveam aripi de zapada .
        Ma trezisem din vis , caci un copilas de vreo 5 anisori cu o caciula mare cu un ciucurel pufos ma invita la joc , insa eu tot cu gandul la omatul acela dragalas eram  . Inainte sa ma ridic , am inceput sa dau din maini din picioare pana ce facusem un ingeras care prindea viata cand ma uitam la el . 
      Faceam bulgari si ma jucam , facusem chiar si un om frumos de zapada ce imi zambea atat de dragalas... 
      Deodata , se aude un sunet bland si lin . Era mama ce ma chema la masa . Mi-am luat ,, La revedere ,, de la copilas si m-am dus acasa tot cu gandul la fulgisorii aceia pufosi....
       
         

griji: Sper ca iti place si ca te-am ajutat ! Bafta !
DJyGaby: Multumesc mult :&
griji: Cu placere :D
Alte întrebări interesante