Limba română, întrebare adresată de Bober, 7 ani în urmă

Realizează un scurt text în care să povestești aventurile unui leu în căutare de hrană. Introducerea a fost deja scrisă pentru tine.

Ora mesei
Soarele își revarsă căldura necruțătoare peste savană. Toate ierburile s-au uscat și parcă imploră cerul să trimită câțiva stropi dătători de viață.
Leoiaca și-a adus puii la umbra unui copac în care au mai rămas câteva frunze. Acum privește cu atenție în jur și adulmecă vântul uscat în căutarea prăzii. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariaanapopescu567
0

Răspuns:

un leu singuratic căutat de mâncare de mai bine de două zile dar nu găsea nimic, dar după un timp a văzut o căprioară a reușit să o prindă și a mâncat o.

Explicație:

sper să fie bine


mariaanapopescu567: ms
AlinaCioran13: Salut arianapopescu567 ms că te-ai ab la mn
Răspuns de Rayzen
2

În sfârșit, își dă seama că într-o parte a savanei se află un grup de antilope. Loaica se pune în mișcare, încercând să fie cât mai discret. Își îndreaptă pasul spre antilope, fără a face niciun zgomot.

Antilopele nu observă prezența loaicei, așa că acesta se apropie tot mai mult. În cele din urmă, leoaica sare asupra unei antilope și o doboară. Leoaica și ceilalți pui se bucură de prânzul cald și gustos, mulțumind cerului pentru o zi norocoasă.

După ce au terminat de mâncat, loaica și puii săi se întorc la adăpostul copacului, pentru a se odihni și a se pregăti pentru următoarea călătorie în căutarea hranei. Savana este un loc minunat, dar poate fi foarte periculos pentru cei care nu sunt atenți și pregătiți pentru orice situație.

Alte întrebări interesante