Limba română, întrebare adresată de andranadrada255, 9 ani în urmă

Realizeaza un text argumentativ in care sa-ti exprimi opinia despre
'' Importanta idealului in realizarea unui tanar ''

Ma puteti ajutaaa ? Am nevoie urgent ..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de liberty0
1
   Un simplu băiat ce ajunge la acea perioadă a vieții în care el deja nu se mai consideră copil, observă în jurul lui o oportunitate deosebit de mare în care el poate într-adevăr să descopere o mulțime de lucruri în viață. 
   Tânărul văzând toate drumurile deschise el înțelege că el are nevoie să aleagă ceva, să găsească acel ideal în viață. Și mergând în diferite direcții el ajunge să treacă prin diverse etape ale ”societății” , ce nu îl conduc spre un pas corect și îi crează limite. Asemenea etape pot fi prietenii ce nu au anumite scopuri în viață, dragostea care poate să-l doboare și să-și piardă propria identitate, problemele legate de familie, bani și școală, și multe altele. Dar numai într-un moment, el ajunge și prinde acel ideal. Un lucru ce îl dezvoltă și îl captivează atât de mult, încât cea mai mare parte a vieții, îl dedică acestuia. Idealul poate reprezenta orice ce-i oferă inspirație și viziune asupra viitorului.
   Cu toții avem idealuri ce le urmăm. Noi singuri ni le alegem. Dar în viață nu idealul este important, ci drumul spre ideal.
Alte întrebări interesante