Limba română, întrebare adresată de Laura2011, 9 ani în urmă

REALIZEAZĂ UN TEXT CREATIV CONTINUÂND INTRODUCEREA DATĂ . DA-I UN TITLU POTRIVIT
URGENT!!!!!!!!!!!!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Adde2002
61
Este o zi insorita de duminica. Bunicii ma asteapta nerabdatori sa pornim in calatorie. Ajungem grabiti in statie. Urcam in autocar dar am renarcat ca am uitat geanta de mana. Mergem spre mare si in geanta aia aveam tot ce e legat de mare : costumul de baie , prosopul etc.
- Bunico ! mi-am uitat geanta acasa cu tot cu costumul de baie in ea.
- Lasa draga bunici , cumparam de acolo altul.
- Dar al meu era roz cu floricele galbene..
- Eu zic ca ar fi mai frumos unu galben cu floricele roz ! Nu crezi ? *ma intreaba bunica*
- Ba da ...

Ajunsi la mare , ne-am cazat la un hotel dupa care am mers la mall sa imi cumparam un nou costum de baie. Se inserase asa ca in seara aia nu am mai mers la apa , dar a doua zi am stat de dimineata pana pe inserate.
Răspuns de alexandra9ani
51
Este o zi insorita de duminica.Bunicii ma asteapta nerabdatori sa pornim in calatorie .Ajungem grabiti in statie.Urcam in autocar,dar soferul ne-a spus ca mai este decat un loc.Supararati am coborat din autocar..
Autocarul plecase,iar noi tristi ne-am dus acasa.M-am dus in camera mea ,am inchis usa si am inceput sa plang.Bunica a intrat in camera si m-a calmat.Mi-a spus ca putem merge in vizita la muzeu.I-am spus ca nu vreau sa merg.Ziua aceasta trecuse si urmase sa vina din nou autocar.M-am uitat la geam si era autocarul care astepta calatori.I-am spus bunicilor si am urcat in autocar.
A durat ceva timp drumul,dar a fost minunat.Am ajuns cu bine la munte.Dupa ce am ajuns ,am sunat parinti sa le spunem.Vom sta decat cinci zile.
Sper sa ne distram de minune!

Titlu:Calatoria la munte

SPER CA TE-AM AJUTAT!
Alte întrebări interesante