Limba română, întrebare adresată de alexiavetisan3040, 8 ani în urmă

Realizează un text creativ cu titlul "La munte" cu introducere, cuprin SSI încheiere. Rapiddddd dau coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de livia2222
1

Răspuns:

La munte

În vacanța de iarnă am fost la munte ,la Brașov cu familia.

În ziua aceea, dimineața m-am trezit la ora 7 m-am îmbrăcat, m-am pregătit, iar la ora 8 am plecat spre Brașov. Pe drum, când eram foarte aproape de destinație, am văzut pe dreapta și pe stânga drumului zăpada argintie, care strălucea mai tare ca soarele și împodobea brazii. Priveliștea era de basm și ningea ca în povești.

Când am ajuns la Brașov, am mers la pârtia de schi, și am schiat pentru prima dată alături de frățiorul meu mai mic. El a învățat repede să schieze, însă eu am căzut de foarte multe ori, dar m-am ridicat și am încercat din nou. Astfel, am învățat și eu să schiez și am descoperit că îmi place la nebunie.

Aveam să stăm două zile în vacanță la Brașov, așa că, seara, am plecat spre pensiunea la care aveam să dormim. Chiar dacă era o pensiune la munte, ne-a fost extrem de cald toată noaptea.

De dimineață ne-am trezit, ne-am băut ciocolata caldă și ne-am îmbrăcat gros pentru a merge și la pârtie. Am schiat și a doua zi pe pârtia acoperită de zăpadă strălucitoare, înconjurată de brazi, decorați parcă, cu sclipici argintiu. Ne-am bucurat de priveliște și de ziua aceea minunată.

Seara am plecat spre casă, unde ne-au întâmpinat bunicii, și am fost foarte nerăbdători să le arătăm toate pozele pe care le-am făcut și să le povestim toată această experiență minunată. Am rămas cu multe amintiri minunate și mi-a plăcut foarte mult la munte!

SPER CĂ TE-AM AJUTAT!


alexiavetisan3040: mulțumesc
livia2222: cu placere
Alte întrebări interesante