Limba română, întrebare adresată de bedeaadrian178, 8 ani în urmă

Realizează un text creativ cu titlul ora de Limba română în realizarea acestui text vei avea în vedere introducerea și dezvoltarea dialogului următor Bună ziua copii Bună ziua a doua de astăzi o să aflați lucruri noi și interesante la limba română ca să pară totul mai ușor va adus și un rebus​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alessandrabuhai
6

Răspuns:

Ora de Limba romana

Clopoțelul a sunat iar toți elevii au intrat in clasa. M-am așezat in a treia bancă de la geam , chiar lângă fereastră că sa pot admira priveliștea. când ușa s-a deschis, doamna profesoara de limba română a apărut, cu un zâmbet pe față.

-Buna ziua, copii!

-Buna ziua, doamna ! am răspuns noi, ridicându-ne in picioare.

-De astăzi o să aflați lucruri interesante noi si interesante la lb rom. ca sa para mai usor, v-am adus si un rebus!

Am privit încântați cum doamna se apropia de fiecare și ne dădea o foaie cu multe pătrățee colorate.

-Acum, aveți timp 10 să găsiți cât mai multe cuvinte din acest rebus cu colegul de bancă și apoi vom vedea ce echipă a găsit mai multe.

M-am uitat la colega/ul meu/a de bancă, care e era cam timid și nu prea apucasem să vorbesc cu el. el/ea mi-a surâs prietenos și ne-am apucat de cautat cât mai multe cuvinte, făcând uneori glume. Auzeam șușotind peste tot glasurile colegilor veseli, care sperau că vor câștiga jocul. după câteva minute, doamna ne-a intrebat cate cuvinte am găsit.

Din păcate , nu am câștigat jocul, dar a fost una din cele mai distractive jocuri și mi-am făcut un nou prieten, căci colegul meu de bancă era mai amuzant decât credeam

Alte întrebări interesante