Limba română, întrebare adresată de mari1114, 9 ani în urmă

Realizeaza un text creativ cu titlul Sinfonia lalelelor


DeliaElena0509: In aceste zile orasul imbraca mai mult ca oricand straie de sarbatoare, iar centrul devine un imens parc al laleleor de toate culorile, formele si marimile ingaduite de natura. Alaturi de lalele, celelalte flori ale primaverii, narcise, ghiocei, zambile, dar si pomii infloriti pretutindeni, lasa trecatorului senzatia ca primavara si-a stabilit aici una din resedintele preferate.
DeliaElena0509: Fireste, atractia principala a Festivalului “Simfonia lalelelor” este expozitia florala gazduita de regula de cladirea Centrului Cultural Pitesti, un spatiu pe trei nivele pus la dispozitia diferitilor expozanti sositi nu numai din tara dar si din strainatate (in ultimii ani Olanda, Serbia, Bulgaria si Iran).
DeliaElena0509: Aranjamente florale care sfideaza imaginatia omului comun, dar si exponate folclorice, picturi tematice, jocuri de apa si lumini, compun aici un spatiu expozitional de neuitat, imortalizat cu entuziasm de aparatele foto si video ale miilor de vizitatori

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de yoana1017
10
Simfonia lalelelor


Este o zi frumoasa de primăvară. Astăzi este Simfonia lalelelor.
Verișoara mea m-a invitat să mergem la simfonie.
Ajungem acolo. În jurul nostru este plin de lalele și lebede făcute din flori, sunt și multe tarabe care vând flori. Eu și verișoara mea ne hotărâm să cumpărăm câte un buchet de flori pentru mamele noastre.
Ne gândim să plecăm dar verișoara mea spune :
-Haide să facem o poză ca să avem o amintire din această zi minunată!
Am făcut o poză și ne-am întors acasă. Mamele noastre au fost surprinse de buchetele minunate de flori.
A fost minunat!

mari1114: Multumesc mult
Alte întrebări interesante