Limba română, întrebare adresată de 12adelina, 9 ani în urmă

realizeaza un text creativ despre vestitorul primaverii, in care sa introduci verbele.. a inflori , a inverzi, a se imbraca , a vesti, a zbura, a ciripi. si respecta partile unui text creativ introducere,cuprins , incheiere


12adelina: pardon vestitorii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denydenisuca1
10
Era o dimineata speciala. Era o dimineata fermecatoare deoarece era primavara. Florile multicolre au inflorit,copacii frumos parfumati au inverzit,iar pasarile ciripeau vestind sosirea minunatei primaveri.Pamantul se imbracase cu haina verde si moale.
Eu am iesit afara din casa. Iarna plecase de mult timp. Am vazut multi fluturasi draguti care zburau dintr-o parte in alta.Dintr-o data vad un gingas ghiocel care se chinuia sa iasa de sub putina zabada care mai ramase. Natura era vie,toate vietuitoarele si plantele se trezisera dintr-un somn adanc care le coplesisera. Intr-un copac vad o veverita roscata. Ma apropii incet de ea,dar din pacate ea m-a vazut si a sarit jucausa in alt copac,iar eu i-am pierdut urma.
Locul in care ma aflam era un curcubeu de flori,care se inghesuiau pentru a fi vazute. Ce frumoasa este primavara! Trebuie doar sa vezi ce e in spatele acesteia pentru a-i afla micul secret,iar apoi nu te mai poti dezparti de ea!

Sper ca te-am ajutat. Scuze daca am scris in unele locuri gresit.
Alte întrebări interesante