Limba română, întrebare adresată de ralucamariaa10, 8 ani în urmă

Realizează un text creativ după introdurerea: Este o zi însorită de duminică.Bunicii mă asteaptă nerăbdători să pornim in călătorie.Ajungem grăbiți în stație.Urcăm în autocar dar...

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de h7hju78t
2

E foarte aglomerat bunica se ajeaza pe o banca iar eu pe bratele sale . Bunicul se tine de acea bara de fier . Cand am ajuns bunica avea pregatita  o prajitura cu mere .

Dupa ce am mancat am baut suc de portcale preparat de bunicul meu au fost foarte  gustoase .Dupa 4 , 5 zile am facut un picnic impreuna cu parinti mei care au venit  sa ma ia acasa . A fost o saptamana foarte frumoasa ma bucur ca am fost la bunici .

SPER CA TIA FOST DE AJUTOR

Răspuns de sofii46
3
... dar... se aude o pocnitura care venea dinspre fața autocarului. Toți am tresarit la auzul acestei pocnituri iar șoferul s-a speriat mai rău decat noi, gandindu-se la ce-i mai rău. Toată lumea, mai ales eu si bunicii eraa nelinistita.

Peste 5 minute intra șoferul autocarului domol în autovehicul, cu o tristețe pe chip de ziceai ca a venit sfârșitul lumii. Acesta, îngrijorat, ne-a dat vestea că nu mai putem merge în excursie deoarece s-a stricat ceva la turbină(o parte de la motorul unui vehicul).

Iesim mohorâti și eu si bunicii din autocar și ne așezăm pe o bancă, să luăm o gustare. Bunicul suna la părinții mei pentru a discuta cu aceștia despre cum vom ajunge la destinație.

Vedeți voi, noi trebuia sa ajungem la o aniversare a unei rude, care era tocmai la 25 km depărtare de judetul în care eram noi.Problema cea mai mare era ca masina nu aveam, deoarece era în folosinta unui verisor și alt vehicul nu aveam pentru acest lucru.

Până la urmă, ne-am decis să mergem cu trenul până la destinație.

A fost plăcut să mergem cu trenul pentru prima dată și am învățat ca o întâmplare tristă se poate transforma în una fericită.

Sper ca te-am ajutat! Spor la lucru!
Alte întrebări interesante