Limba română, întrebare adresată de RaluRaluca25, 8 ani în urmă

Realizează un text creativ in care sa introduci cuvintele: copii primesc daruri de Crăciun, băieții și fetele păstrează darurile, magazinele de jucării oferă bucurie copiilor, munte, castel.

Va rog ajutati ma! Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Hi234
3

Iarna este foarte frumos! Afara ninge și acoperă străzile de un strat pufos de zăpadă.

Iarna mai mergem la *munte*, și ne dam cu schiurile, sania, snowboard,etc.

Sa nu uitam, că în luna Decembrie vine și Moș Crăciun, *copii primesc daruri de Craciun* iar *băieții și fetele păstrează darurile* pană când nu le mai folosesc. Fetele pot primii: *castele*, păpuși, ursuleți de pluș, etc, iar băieții pot primii: mașinuțe, seturi de pompieri/poliție, elicoptere,etc.

*Magazinele magazinele de jucării oferă bucurie copiilor, deoarece copiilor le plac jucăriile.


Sper că te am ajutat!

Răspuns de marcela16
3
De sărbători, magazinele de jucării oferă multa bucurie copiilor. Listele sunt interminabile : de la păpuși, mașinuțe, lego pana la telefoane. Depinde de ce -și dorește fiecare copil. De Crăciun nu se tine cont de cine a fost sau cine n-a fost cuminte, toți copii primesc daruri de la cei dragi. Băieții și fetele păstrează darurile cu sfințenie. Țin minte ca un copil își dorea sa primească un munte sau un castel, nu conta, important era sa fie mare. Am ras copios de dorința nemaintalnita a copilului. Dar tot ce contează este familia, spiritul Crăciunului și mai puțin cadourile.

RaluRaluca25: Mersi foarte mult!
marcela16: Cu plăcere!
Alte întrebări interesante