Limba română, întrebare adresată de hhdghshsb, 8 ani în urmă

Realizează un text creativ în care să introduci elemente reale și imaginare despre bucuria sărbătorilor de iarnă. Alege un titlu potrivit. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MarlenaM
3

Magia sărbătorilor este cu voi.

Magia sărbătorilor de iarnă este atunci când ești alături de familie. Îmi place timpul petrecut alături de mama mea tocmai de aceea în această vacanță o să încerc să fiu mai apropiată de ea, însă de asemenea nu o să îi neglijez nici pe cei cinci frați ai mei care sunt tot ce mi-am putut dori de la viață, îi iubesc chiar dacă uneori par cicălitori și mult prea protectori.

O să vreau ca această vacanță sa fie una memorabilă pentru fiecare membru al familiei mele, vreau se ne amintim de acest an cu drag. Anul acesta vacanța mea de iarnă se va numi pentru mine „Magia sărbătorilor este cu voi”, și voi împărtăși și familiei mele acest nume.

O sa ieșim toți la cumpărături pentru Crăciun, brad, globuri, steluțe și vom achiziționa tot ce ne va fi necesar pentru un crăciun memorabil. De asemenea, ne vom aduna cu toții, vom cânta colinde în timp ce mama ne va face câte o ciocolată caldă și o să împodobim bradul din acest an împreună, iar steluța din vârf anul acesta o va pune mama.

O să îmi ajut mama să facă prăjituri și mâncare, iar în noaptea de Crăciun vom sta toți în jurul șemineului depănând amintiri despre emoțiile copilăriei și așteptând colindători.

Alte întrebări interesante