Limba română, întrebare adresată de heppytoteder, 8 ani în urmă

realizează un text creativ în care sa povestești o întâmplare amuzanta trăită de tine. dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlinnaDiana
39
Era într-o seară de mai. Îmi aduc și acum aminte! Am fost cu prietenii la o plimbare, și pe drum ne-am gândit să mergem noi prin pădure. Zis și făcut! Inițial era vorba că mergem pe la marginea ei, dar noi, mari aventurieri, ne-am gândit să ne plimbăm în toată pădurea. Am mers noi de-a lungul păduri minute în șir, până când ne-am oprit brusc. Auzisem un urlet îndelung. Cu toții eram speriați și nu ne clinteam din locul din care ne aflam. Un lătrat îndepărtat a sporit frica pe care o simțeam, și am zbughit-o pe biciclete ca vijelia. 
Dar ce să vezi, oriunde mergeam, dădeam numai de pădure. Ce era de făcut? Ne rătăciserăm. Eram cu inima-n gât de frică până când...se aude un strigăt: Andrei! Ne-am uitat toți la prietenul care se afla în fața noastră și ne întrebat ce se întâmpla. Din depărtare se vedea o siluetă groasă. Ne strânsesem lângă un copac și spuneam toate rugăciunile pe care le știam, până când țipă un copil: Unchiule!   Era Andrei, strigase la silueta de mai devreme. Eram confuză. Silueta se apropia și prinsese forma unui bărbat care îl lua în brațe pe Andrei. 
Am făcut toți cunoștință cu unchiul lui Andrei care locuia la marginea pădurii. Ni-l prezentase pe câinele de vânătoare, care ne pusese pe fugă mai devreme.Era foarte blând și drăgălaș! Unchiul lui Andrei ne-a invitat la el în casă și ne-a dat plăcintă cu brânză proaspăt gătită de soția sa. 
Până la sfârșitul zilei ne-a povestit despre tot felul de aventuri pe care le-a avut la viața lui.  Sfârșit.
sper că ți-a plăcut!


heppytoteder: mulțumesc mult
AlinnaDiana: coroniță?
heppytoteder: nu îmi apare sa dau coroana
Alte întrebări interesante