Limba română, întrebare adresată de andra397, 8 ani în urmă

Realizeaza un text creativ in care timpul desfasurarii actiuni este sfarsit de toamna iar locul intamplari sa fie in padure.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bubu5ruza
28
   Azi am fost in padure cu parintii!Ne-am hotarat sa mergem intr-o mini-vacanta ca sa mai uitam si noi de rutina zilnica,pornind de dimineata.
   Noi am spus ca ar fi foarte frumos sa mergem la padure,cu gandul de a lua si aer curat.Ajungand la destinatie am inceput sa e jucam.Cum eu mai aveam o sora eram responsabil sa fiu cu ochii pe ea,insa era o misiune foarte dificila fiindca vorbeam din cand in cand si cu colegii mei. Din acesta cauza,doar intr-o clipa de neatentie am pierdut-o,deoarece ea fugea si se ascundea de mine doar ca sa ma sperie.Stiam ca ea asa este insa m-am speriat oricum cand nu am vazut-o prin preajma. Am inceput sa o caut fiind si frig  , parintii ocupandu-se masa pe care trebuia sa o luam acolo in aer liber.Afara era frig chiar daca era soare . Eu am inceput sa merg prin padure sperand sa-mi gasesc sora inainte ca parinti mei sa observe lipsa amandurora.
      Am inceput sa strig dupa ea ,crezand ca poate eram mama dar fara rezultat.Am mai mers nu mult si am dat de o cabana parasita.A colo am gasit-o jucandu-se cu niste pui mici de pisica . Un mare noroc am avut ca am gasit-o.Am simtit o bucurie ,dar si o suparare pe ea ca plecase asa din senin facandu-ma sa o caut prin padure. Cand am ajuns langa ea am atentionat-o un pic ca in c az ca nu m-a orbservat dupa care am intrebat-o ce cauta acolo si cum a ajuns.Ea imi raspunsese ca plecase plictisita sa se plimbe prin padure cand eu ma uitam pe telefon ,pentru ca era plictisita. Tot mergand a auzit niste zgomote ca un miorlait de pisica ,.asa ajungand acolo.
      I-am spus ca sa nu mai faca asta niciodata fiindca este periculos ,necrezand totusi ca nu o sa mai faca ,si am plecat inapoi la locul unde am lasat parintii. Ei aveau deja masa pregatita si ne asteptau nu de mult timp.
    Astfel s-a incheiat excursia cu dureri si batai de cap pentru mine!
SPER CA TE-AM AJUTAT!SUCCES IN CONTINUARE!
     

andra397: multumesc!!
bubu5ruza: cu placere!
scoalaedesteapta: E prea lung
bubu5ruza: cum crezi
Alte întrebări interesante