Limba română, întrebare adresată de bibi1910, 9 ani în urmă

realizeaza un text cu numele "taramul copilariei"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mDAny
3
Tărâmul copilărie este acolo unde ne poarta gândul chiar dacă am trăit doar cu gândul sau chiar și vizionând câte un film sau citind câte o povestioară , gândul deja ne duce și ne face pe loc pirați sau cavaleri care ne luptăm cu balauri sau zâne bune care câștigãm bătalii fața de răi .
Răspuns de Merry01
5
Taramul copilariei .... un loc nepretuit care odata cu pasirea intr-o noua etapa ne este furat .
Aici , fericirea poate fi asemuita cu un cufar de nestemate de catre pirati , cu un castel al minunilor si al placerilir plăcerilor de catre o printesa , sau cu o lume in care toate visele devin realitate de catre cel mai pur si inocent suflet , de catre un copil.
Aici o mare de carti cu povesti ascunde insula jucariilor bine pazita de catre niste soldatei de plumb . Pe aceasta insula copii se pot bucura de toate jucariile , dulciurile si cartile la care uni dintre ei dpar ar visa. Pe insula jucariilor , pomii sunt faufiti din acadele multicolore printre care serpuieste un rau lung de ciocolata pe care plutesc bezele albe ca spuma laptelui .
Din păcate accest taram a fost uitat de noi odata cu inaintarea in varsta , insa vom putea călători mereu intr-a colo doar cu gandul si imaginatia noastra.

Sper ca ti-a placut ! :))

bibi1910: multumesc
Merry01: cu placere
Alte întrebări interesante