Limba română, întrebare adresată de puca112, 8 ani în urmă

Realizează un text în care să povestești o întâmplare reală sau imaginară în care în care nevoia de te-a învățat să te descurci singur.În redactarea vei urmări:respectarea părților unei compuneri,respectarea normelor de ortografie și punctuație;abordarea originale lucrarii așezarea corectă a textului în pagină
Va rog cat mai repede!!Dau coronita!!Dați si titlu!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Liliiasi
11

                                                      PEȘTERA

 Era o zi friguroasa de iarna iar eu cu familia mea eram la multe. Hotarasem sa meregm sa vizitam o pestera de acolo.                                                            

 În pestera aveam voie sa facem poze asa ca am luat aparatul foto. Am stat putin cam mult sa fac poze si m-am pierdut printre oameni. Era aglomerat si nici nu ii mai puteam vedea pe ai mei.Ma pnicasem extrem de tare si nu am stiut ce sa fac. Am ales sa imi pastrez calmul ca sa ma pot concentra sa gasesc o solutie. Stiam numarul de telefon al mamei si m-am gandit ca pot cere ajutorul cuiva sa o sun. Asa am facut si i-am spus sa ne intalnim la iesire. Totul a fost bine.

 Daca nu m-as fi calmat probabil as fi alergat si i-as fi cautat cu disperare dar acum am invatat sa ma descurc singur/ă si alta data voi fi pregatit/ă de orice se va intampla pentru ca ma voi descurca. Ce mai experienta !


puca112: scuze voiam sa pun 4 stele
Liliiasi: e ok :)
Alte întrebări interesante