Limba română, întrebare adresată de fanaragiu07, 8 ani în urmă

Realizează un text narativ de cel puțin 150 de cuvinte în care sa relatezi o întâmplare amuzanta, reala sau imaginara, petrecuta in timpul unui joc cu prietenii. Vei avea in vederea relatării la persoana I, resectarea ordinii cronologive a evenimentelor, prezentarea unui indice spațial și al unui indice temporal, utilizarea narativului si a dialogului ca tipare textuale.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kasstravete
4
Este vara eu cu familia mea am plănuit sa mergem intr-o vacanța cu prieteni.
Ne-am făcut bagajul ne-am pregătit și plecaserăm la drum in spre drum cântam și spuneam fel de fel de Glume foarte amuzante.Ajunseserăm la glumele făcute din trecut,iar prieteni mei au spus o trăsnaie făcută de mine in trecut .Parinti mei când au auzit au rămas susprinsi ca eu fata cea cuminte sa fac acest lucru și ei au spus ca este foarte amuzant ceea ce am făcut dar sa nu mai fac niciodată pentru ca se putea întâmpla mai rău .
-Bună ziua doamna, nu mi-am făcut trma... am spus eu in tip de glumă
-ok ai 4 in catalog ! Spuse doamn
Iar după i-am zis ca e o gluma și i-am arătat tema. Am ajuns la mare ne-am cazat și totul a parcurs perfect doar ca atunci când stăteam cu prieteni lângă o piscina și unul dintre ei ma inpins in apa in hainele cele bune,toți au ras de mine in acel timp. Totul a parcurs caatare a fost cea mai tare vacanța cu prieteni și familia!
Sper că e bună,succes !
Alte întrebări interesante