Limba română, întrebare adresată de iosifvt603, 8 ani în urmă

realiziază o comunicare persuaseivă cu tema aș vrea să vă conving să citiți lectura autohtonă să păstrați ecologiea să ascultați muzică de calitate, să trăiți real nu virtual,​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de darius182002
1

Răspuns:

Citind  opere din literatura autohtonă veți descoperi ,alături de marii noștri scriitori,(Creangă,Eminescu-poet,Sadoveanu,Caragiale)frumusețea limbii române și farmecul locurilor din țara noastră.

Avem o planetă ,,Albastră" frumoasă pe care am primit-o în dar de la strămoșii noștri curată și pură. Haide să o păstrăm împreună  la fel și să oprim poluarea care o distruge treptat.Nu aruncați gunoiul la întâmplare și nu risipiți ,în zadar,resursele planetei !

Muzica de calitate vă va îmbunătăți percepția despre frumos ,vă va dezvolta creativitatea și imaginația, deci ascultați-o !

Tehnologia tot mai prezentă în viața noastră ne dă posibilitatea să călătorim în locuri pe care altfel nu le-am putea vedea ,ceea ce este minunat ,dar nimic nu se compară cu ineracțiunea fizică dintre două persoane sub un cer albastru sau cu plimbările prin natură unde poți simți mirosul florilor și a aerului proaspăt. Așadar nu abandonați viața reală în schimbul celei virtuale ,prietenul care te va ajuta la nevoie te va îmbrățișa sau te va strânge de mână și astfel îl vei simți alături mereu.

Explicație:


iosifvt603: mulțumesc
Alte întrebări interesante