Limba română, întrebare adresată de ivanovmihaela289, 8 ani în urmă

realuzeaza o compuneremaxim 15 randuri cu titlul prietenul meu,in care sal folosesti in care sa folosesti ne-am,neam l-asi la de cel putin o data​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mateicojanu777
0

Răspuns:

Răspuns:Prietenul meu

Răspuns:Prietenul meu Eu am un prieten bun, foarte bun. Ne-am distrat mult împreună. Aş putea spune că eu cu el formăm un neam. Neamul prieteniei. Am fost o dată împreună la circ. Şi acolo am văzut multe animale interesante şi mulţi acrobaţi pricepuţi. La şcoală, um bătăuş l-a ameninţat pe prietenul meu. I-am luat apărarea. În final, mă alesesem cu o zgârietură. Dar nu a fost nimic.

Răspuns:Prietenul meu Eu am un prieten bun, foarte bun. Ne-am distrat mult împreună. Aş putea spune că eu cu el formăm un neam. Neamul prieteniei. Am fost o dată împreună la circ. Şi acolo am văzut multe animale interesante şi mulţi acrobaţi pricepuţi. La şcoală, um bătăuş l-a ameninţat pe prietenul meu. I-am luat apărarea. În final, mă alesesem cu o zgârietură. Dar nu a fost nimic. Prietenul meu face parte din familia mea!

Răspuns:Prietenul meu Eu am un prieten bun, foarte bun. Ne-am distrat mult împreună. Aş putea spune că eu cu el formăm un neam. Neamul prieteniei. Am fost o dată împreună la circ. Şi acolo am văzut multe animale interesante şi mulţi acrobaţi pricepuţi. La şcoală, um bătăuş l-a ameninţat pe prietenul meu. I-am luat apărarea. În final, mă alesesem cu o zgârietură. Dar nu a fost nimic. Prietenul meu face parte din familia mea!Sper că te-am ajutat! ❇❇❇❇

Răspuns:Prietenul meu Eu am un prieten bun, foarte bun. Ne-am distrat mult împreună. Aş putea spune că eu cu el formăm un neam. Neamul prieteniei. Am fost o dată împreună la circ. Şi acolo am văzut multe animale interesante şi mulţi acrobaţi pricepuţi. La şcoală, um bătăuş l-a ameninţat pe prietenul meu. I-am luat apărarea. În final, mă alesesem cu o zgârietură. Dar nu a fost nimic. Prietenul meu face parte din familia mea!Sper că te-am ajutat! ❇❇❇❇Spor :-)


mateicojanu777: scuze că e multiplicat....
mateicojanu777: e un bug :(
Alte întrebări interesante