Limba română, întrebare adresată de clashed062, 8 ani în urmă

redacatati un text argumentativ de 150-300 cuvinte 2 argumente la retele de socializare
si sa iti exprimi opinia va rog frumos ajutor rapid.Dau coroana.


clashed062: Am nevoie daca e negativ sau pozitiv retele socializare.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alex1aaa
5
Opinia mea in legătură cu subiectul rețelelor de socializare este aceea ca reteaua de socializare este una vasta si periculoasă, dar are de asemenea si puncte pro, care o fac ajutătoare.
Un prim argument este acela ca, indiferent de unde ne aflam, mereu ne-am dorit ca cineva sa stie acest lucru.Ne dăm check-in pe facebook, postam poze pe instagram, toate aceste lucruri pentru a primi aprecieri.Daca primim aprecieri, ne auto-evaluăm ca fiind de nota 10.In rețelele de socializare nu exista dislike-ul, fix pentru a ne face pe noi, ca oameni, sa fim narcisisti. Daca avem 100 de like-uri, ne creste ego-ul peste 120.Dar poate ca oamenii aceia ar fii vrut sa ne dea dislike, dar nu au posibilitatea.Dar totodata, reteaua de socializare este si un lucru bun.Putem sa ne documentam pe baza a diferite subiecte, si putem sa ne facem noi prieteni sau a lua legătură cu cei vechi.
Un alt argument ar fii acela ca pe retele de socializare, nu ar trebui sa pierdem atata timp.Intr-adevăr, doua ore-3, nu fac nimic. Dar deja daca stam 4 ore + iar pe langa asta mai avem si o pozitie gresita in fata calculatorului, pe langa ca ne deformam coloana, ne mai si stricăm vederea.In concluzie,Rețelele de socializare sunt un lucru in balanța pentru mine, dar prea mult timp oferit calculatorului ne poate izola de ceilalți.

Sper ca te-am ajutat!

clashed062: Mersi.
Alex1aaa: Cu placere!
clashed062: sper sa fie buna, ca mi-a cerut la romana un text argumentativ
Alte întrebări interesante