Limba română, întrebare adresată de 123456789paty, 9 ani în urmă

redactati o compunere care sa exprime locul preferat

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pisially
1
pai care este locul tau preferat


pisially: daca vrei sa te ajut te rog raspunde
pisially: intr-o zi ,frumoasa de vara. eu si cu familia mea am mers la mare.acolo m-am inalmit cu miste prieteni dragi mie.la mare eu si cu pritenii mei am fost in apa linpede ca cerul dupa ploaie.
pisially: ne-am jucat mult si bine .ne-am distrat pe cinste.eram foarte fericiti pana cand parintii au hotarat sa plecam.mi-am luat la revedere de la ei si am plecat. sfarsit!
Răspuns de Utilizator anonim
3
Locul meu preferat e acasa deoarece eu sunt o persoana domestica.Cu toate ca gindurile mele alearga dupa aventuri si vreau sa cunosc persoane noi,intotdeauna sufletul imi rediaza cind ma intorc acasa.Acasa sunt omuletii mei ,omuletii dragi sufletului.Comoditatea de acasa nu poate fi schimbata cu nici un alt loc din lume.Acasa pot sa stau imbracata fara sa mi fie teama ca cineva o sa ma critice sau o sa ma batjocoreasca.Acasa am posibilitatea sa stau linga frigider si sa ma infrupt cu bunatatile pregatite de mamica,delici adevarate.Acasa pot sa pling linistita,pot sa rid in hohote,pot sa dansez,sa ma strimb,pot face totul.
Acasa este  un mine rai,o lume doar a mea.

123456789paty: multumesc
Alte întrebări interesante